Оказва се, че Опра Уинфри е не само медиен магнат, но и магнат в областта на недвижимите имоти в Калифорния. През 2021 г. тя купува имение от 8.5 декара в Монтесито. Част от него са и очарователна тосканска ферма и две малки вили. И всичко това за сумата от 10.5 милиона долара. По-късно телевизионната водеща разделя имотите и ги продава на две големи знаменитости.

Опра Уинфри и за какво е похарчила първия си чек за 1 милион долара

Изненадващата покупка на Опра Уинфри с първия спечелен милион

Скъпо удоволствие

Дженифър Анистън вече е горд собственик на основния дом в средиземноморски стил. За него тя е дала почти 14.8 милиона долара, докато треньорът на Уинфри - Боб Грийн, купува останалите къщи за 2.3 милиона долара. Което означава, че Опра се радва на печалба от около 6.6 милиона долара.

Въпреки че няма никакви снимки на новия дом на Анистън, стари документи за разрешителни и други данъчни документи предоставят някои подробности за него. Актрисата ще се разполага на 370 кв. метра, ще може да използва четири спални и три бани, тоалетна, самостоятелна къща за гости и самостоятелна сграда за фитнес, пише Dirt. 

Снимка 587743

Източник: GettyImages

А освен че ще има живописна гледка към океана и планините, Дженифър ще си отдъхне и от папараците, тъй като имотът се намира на изключително уединено място. Новият ѝ дом дори не се вижда от улицата, а до него води един-единствен път, затворен за обществено движение.

Все пак, в случай че Моника, Чандлър, Джоуи и Рос или някои от другите ѝ приятели решат да ѝ отидат на гости - ще могат да използват удобен паркинг, побиращ до 15 автомобила.

Дженифър Анистън,„Приятели: Отново заедно“ и защо заснемането на сериала е било трудно

Дженифър Анистън призна за трудностите около „Приятели: Отново заедно“

Лесно ли им е било

Но колкото и впечатляващо да звучи всичко, вероятно основният ѝ дом ще си остане къщата ѝ в Лос Анджелис, с която се сдоби през 2012 г. за 21 милиона долара. Той е разположен на върха на хълм в престижния квартал Bel Air и е построена през 1965 г. от известния архитект А. Куинси Джоунс.