Лесно можем да определим 2019 г. като най-успешната за Дженифър Анистън от 20 години насам. Тя направи завръщането си на малкия екран със сериала The Morning Show, а междувременно спомените за щастливите времена на "Приятели" излизат отново и отново на преден план.

Докато чакаме завръщането на актьорския състав в нов проект, Джен не спира да си припомня времената, в които все още никой не е знаел за нея. Тогава е съществувала реалната възможност тя да се откаже от голямата си мечта и само можем да си представяме какъв би бил животът й днес.

Анистън сподели пред People, че не е имала подкрепата на семейството си и те сa били убедени, че няма да успее като актриса. През 20-те си години тя започва да развива увереност благодарение на откровеността сама към себе си, както и тази на най-близките й към нея.

И колкото повече те не вярват, че тя ще успее, толкова повече тя е уверена в себе си, че ще го направи. Което е похвално, защото други на нейното място биха се отказали. Но Дженифър не е загубила вярата си, че Бог й е отредил да успее.

Дори когато е била одобрена за ролята на Рейчъл в "Приятели" и е започнало излъчването на сериала, семейството й е било на мнение, че няма да го бъде. И това е само продължението на моменти като този, в които Анистън е помолена да стане от трапезата, защото няма какво интересно да каже.

Дженифър Анистън, People и най-добрата година на актрисата

Най-добрата година на Дженифър Анистън

Успех след успех

Въпреки всички трудности, които е преживяла в годините с най-крехка психика, Джен успя да докаже на всички, че е било голяма грешка да не вярват в нея. A днес надали има човек, който се съмнява, че с каквото и да се захване, ще бъде успешно.