Тази година Дженифър Анистън навърши 50 години. 2019-а стана годинатa на нейното голямо завръщане на малкия екран с The Morning Show. Преди дни актрисата спечели наградата на People за Икона на годината. Така че смело можем да твърдим, че това е годината на Джен.

Летящият старт на 2019 г. обаче завършва с аварийно кацане, което Анистън и приятелките й преживяват на път за поредната си ваканция, този път в Мексико. За щастие, всичко минава по-най-добрия възможен начин, за да може на 11 февруари актрисата да навърши 50.

За бляскавия юбилей на Анистън се говори много след самото събитие. То събра всички хора, които обичат актрисата, включително и нейния бивш съпруг Брад Пит. 

Дълго се говори и за филма на Netflix - Murder Mystery, в който Джен си партнира за втори път с Адам Сандлър. Той счупи рекорда за най-добър откриващ уикенд с гледания от над 30.8 милион акаунта.

Няма как да пропуснем и голямата новина за завръщането на "Приятели". Около нея все още има известни въпросителни, но най-важното е факт - те ще са отново заедно не само в живота но и на екрана. И това става точно 25 години след първото излъчване на сериала.

Доста години й трябва на Джен и за да си направи Instagram профил. Но той стана факт преди няколко месеца и разби всички рекорди. Актрисата успя да събере един милион последователи по-бързо дори и от Хари и Меган, пише People.

И всичко това, най-вече наградата Икона на годината Анистън не спира да повтаря, че дължи на най-големия подарък от съдбата - възможността да участва в сериала "Приятели".

"Приятели", Netflix, HBO Max и кога сериалът с Дженифър Анистън преминава от едната в другата стриймимнг платформа

Кога "Приятели" спират да се излъчват по Netflix

Лоши новини за феновете на Netflix

Страхотен екип, иконична прическа и вярата на всички зрители в тези нереално огромни американски апартаменти, шегува се тя. Анистън обобщава 2019-а като годината, в която се научава, че може да направи всичко. А сега е повече от развълнувана за неизвестното, което предстои.