В навечерието на 51-вия си рожден ден Дженифър Анистън демонстрира страхотна форма и от корицата на мартенския брой на списание Interview. 

Селена Гомес, Дженифър Анистън и необичайното им приятелство

Как се забавляват Селена Гомес и Дженифър Анистън

Звездни дружки

В много личен разговор с колежката си и приятелка Сандра Бълок, Дженифър Анистън говори открито за много неща. Двете започват интервюто шеговито, подпитвайки се с какво са облечени в момента, като постепенно преминават към темата за това как се зародило приятелството им. 

Сандра и Джен коментират как са се сприятелили на сватба, възмущават се и от факта, че не е имало друго за пиене, освен уиски. И макар че и двете си падат повече по текилата, заради липса на друго, наложило се е да се напият с уиски. Затова и двете да нямат особена поносимост към него до ден днешен. 

Неизбежно Сандра и Дженифър се заговарят и за нещо друго от миналото, което ги свързва - фактът, че през 90-те и двете се излизали с актьора Тейт Донован.

Момичетата обсъждат и холивудския стереотип, както и колко трудно е било на Дженифър Анистън да свикне с жестоката надпревара в кино индустрията, след като се мести от Ню Йорк в Лос Анджелис.

Въпреки това Джен е доволна, че е станала част от някои малки общности от жени. Те са ѝ помогнали да се справя и с неуспехите. Както самата се изразява, точно това я е спасило по онова време.

На въпроса има ли нещо, което все още не е направила, а с нетърпение очаква (без значение дали е свързано с работата, или с духовно развитие), актрисата от "Приятели" отговаря по следния начин:

"Първоначалната ми реакция беше да кажа всичко изброено. Това, което се виждам да правя, не е нещо голямо, а е по-скоро малка картинка в мозъка ми, където чувам и виждам океана, чувам смях, виждам деца да тичат, чувам лед в чаша, усещам мирис на храна, която се приготвя. Това мога да опиша като най-щастливия кадър в главата ми."

Няма как при този отговор да не ни направи впечатление, че в радостната картинка, която актрисата си представя, присъстват и деца. Въпреки двата си брака до момента, Дженифър Анистън няма деца, а вероятно с напредването на възрастта това започва все повече да ѝ тежи и липсва.

Дженифър Анистън на 51

Дженифър Анистън в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден