Малко хора знаят, че Дженифър Анистън има татуировки. Наскоро тя и Лиса Кудроу заснеха специално видео за рубриката Actors on Actors на списание Variety, в която знаменитости се интервюират един друг. Основната тема, която Дженифър Анистън и Лиса Кудроу обсъдиха, касаеше снимките на новия епизод на "Приятели".

Именно в това видео зрителите забелязаха, че Анистън има татуировка на вътрешната страна на лявата си китка, която изписва "11 11". И въпреки че не е нова, татуировката разпали дискусия за това какво точно символизира.

Според ET, изглежда има обяснение какво означава "11 11" на лявата й китка. Анистън беше забелязана за пръв път с татуировката през 2018 г., а според източник на списание People, звездата е много духовна личност и смята, че числата ѝ носят добър късмет.

"Числото 11 също е специално за нея заради рождения й ден и заради Норман", казва източникът. Уелското корги на Анистън на име Норман почина през 2011 г., а нейният рожден ден е на 11 февруари.

Анистън също е татуирала "Norman" на десния крак в чест на покойния си домашен любимец. Бившите съпрузи на Анистън - Брад Пит и Джъстин Теру, също имат многобройни татуировки по цялото си тяло. Подобно на актрисата, Теру има две татуировки, посветени на починалите му кучета, които са видно разположени на гърба му.