Тази година Дженифър Анистън навърши 50 години, но се чувства (и определено изглежда) по-добре от всякога. Звездата от "Приятели" без притеснение показа своята секси фигура на корицата на юнския брой на Harper's Bazaar. Кадрите са дело на фотографа Алекси Любомирски.

В интервюто за списанието актрисата разкрива, че в момента не се среща с никого, но сърцето ѝ отново е отворено за любовта. Тя обаче признава, че няма време за срещи и определено запознанствата не са ѝ приоритет в момента.

"Вярвам, че любовта сама ще ме намери и няма нужда да я търся", разкрива Анистън, като допълва, че според нея всеки човек има не една, а няколко сродни души. Въпрос на време е да намери своята нова половинка.

Актрисата, която на някои от кадрите е полугола, смята, че човешкото тяло е изумително. Затова никой не бива да се притеснява от него. Никой не бива и да се срамува да го показва, независимо на колко години е.

Разбира се, холивудската звезда тренира усилено, за да остане във форма. Тя не пропусна да разкаже за тренировките, за любовта си към бокса и добрите резултати, които постига с него, като признава, че се старае спортува четири или пет дни в седмицата.