Влогърът Джефри Стар определено знае как да провокира. На първо място - с визията си. След това - с откритото демонстриране на сексуална ориентация и употреба на леки наркотици.

Джефри е луд по татуировки, розовия цвят и козметиката. Именно благодарение на козметичните продукти и таланта си да говори увлекателно и артистично, то се превърна в един от най-гледаните влогъри в YouTube. А последното видео в канала му определено заслужава да му отделим по-специално внимание.

За първи пък Стар ни допуска в своя гардероб, който е с размерите на хол в двустаен, панелен апартамент. Той е разделен на две. В първото помещение са дрехите на приятеля му Нейтън, както и неговите по-"евтини" дрехи и обувки. Втората стая обаче е голямата изненада.

Снимка 423252

Източник: YouTube

Достъпът се осъществява само с пръстовия отпечатък на Джефри или сканиране на ирисите. Вратата на гардероба с досущ като на трезор - тежи над 4 тона и е бронирана. А, и е розова, както много от луксозните вещи зад нея.

Стар признава, че много хора са го съветвали да не прави обиколка из "розовия сейф", защото може да стане жертва на крадци. Той обаче е сигурен, че е взел всички необходими мерки, за да не се случи подобен сценарий.

Всичко в наистина специалното помещение е решено в розово. Подът е от бял оникс от Италия, който е специално обработен, за да добие търсения цвят. 

Влогърът колекционира дизайнерски дамски чанти от около 20 години и бройката им е наистина внушителна. Почти колкото и цената на всички тези луксозни аксесоари.

Най-многобройни са емблематичните Birkin чанти, но най-важната стена от гардероба за Джефри е тази, на която се подредени чантите на Louis Vuitton. Именно там стои и първата чанта, която Стар си е купил, когато вече е можел да си позволи да плати подобна цена - преди около 15 години.

Влогърът не приема чантите на цени от няколко хиляди долара като излишни покупки не само защото е луд по тях, но и защото са си изгодна инвестиция - увеличават цената си няколко пъти с годините. Въпреки че сериозно се съмняваме да тръгне да ги разпродава...

Стар обича да носи и доста скъпо спортни обувки, като фаворити в колекцията му са моделите на Balenciaga, Gucci, Versace, Louis Vuitton, Christian Louboutin. Не по-малък фен е обаче и на луксозните обувки с висок ток, които са предимно в розовата и телесна гама. И тук безспорният фаворит е Christian Louboutin. Моделите с огромна платформа, вдъхновени от стила на Spice Girls, също са сред любимите на Джефри. 

Снимка 423254

Източник: YouTube

Обръщайки поглед и към дрехите в "розовия сейф" на Джефри, погледът ни веднага се приковава от колекцията маркови палта, както и от огромното разнообразие от модели на Balmain

Снимка 423257

Източник: YouTube

Колекцията от слънчеви очила на влогъра е не по-малко внушителна и скъпа. Моделите са десетки, отново далеч от традиционните, а марките са добре познати. Бижутата си Джефри не иска да показва изцяло, но само от няколко модела, които виждаме, ни става ясно, че става дума за много, много диаманти и милиони.