Любовната авантюра на Джеф Безос и Лорън Санчес вече не е тайна за никого, но явно тепърва ще научаваме интересни факти за отношенията на двамата. Скоро след новината за развода на основателя на Amazon стана ясно, че той е изпращал доста палави съобщения на новата си тръпка, придружени с интимни снимки.

"Искам да те подуша, да вдишам аромата ти, да те държа здраво." "Обичам те и ще ти го покажа с тялото ми, с устните ми, с очите ми съвсем скоро" - това е част от съдържанието, което изтече в чуждите медии.

Снимка 400443

Източник: Instagram / vamosacotorrear

Веднага се повдигна и въпросът кой е предоставил тази лична информация. Самият Безос явно също все още не може да намери отговор и затова е наел частни детективи, за да се разбере откъде идва цялата интрига.

Засега няма сведения телефоните на милиардера и Санчес да са хакнати и оттам да е изтекла кореспонденцията, но това е най-вероятният сценарий. Няма логика самият Джеф да се изложи така пред целия свят, затова за някои основен заподозрян е новата му половинка. Тя обаче надали ще си пропилее късмета по подобен начин, пише Business Insider.

Джеф Безос, разводът му с Макензи Безос и едно предизвикателство в социалните мрежи

Кой се подигра на Джеф Безос

На нас ни е смешно, но на него - надали

Появи се и теория, според която разобличаването на Безос като палав любовник без особени задръжки е политическа поръчка. Основателят на Amazon отдавна търпи критики от президента Доналд Тръмп, защото изданието The Washington Post, което е негова собственост, неправомерно рекламира портала за онлайн търговия. Какво ще излезе накрая обаче, предстои да разберем.