Преди дни разбрахме, че Джеф Безос се е сдобил с нов, пети поред имот в очевидно любимата си сграда в Ню Йорк. Но на този етап той живее в имението си в Лос Анджелис.

Джеф Безос, новият му апартамент в Ню Йорк и колко милиона е платил за него

Поредната покупка за милиони на Безос

Кое е любимото му място

Именно там той успя да сбъдна мечтата на всяко дете (а очевидно и своя) - да има собствена машина за сладолед, с която да може да се наслаждава на леденото изкушение винаги, когато реши. И то без да излиза от вкъщи или да трябва да поръчва по телефона.

Устройството е дело на компанията CVT Soft Serve, от която се похвалиха, че най-богатият човек на света е техният първи клиент, на когото инсталират подобна машина у дома.

От друга снимка разбираме, че Безос има избор между шоколад и ванилов сладолед, а може и да смеси двата вкуса - точно както правехме като деца.

Поддръжката е грижа на фирмата, а на милиардера му остава само да се наслаждава на десерта, докато крои поредните планове за превземане на Космоса например. И сега вече папараците няма да го дебнат по джелатериите, които обича да посещава с децата си или пък сам, предава Economic Times.