Според многобройни източници, начело със светското списание People, Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са се сгодили този уикенд.

24-годишният канадски певец е предложил на 21-годишната дъщеря на Стивън Болдуин по време на романтична вечеря в ресторант на Бахамите в събота вечер (7 юли).

Охраната му е помолила останалите клиенти на ресторанта да не снимат с телефоните си, а просто да наблюдават романтичното предложение, което Джъстин направил, след като двамата танцували салса насред заведението.

Снимка 367256

Източник: SplashNews

Малко по-късно бащата на Бийбър - Джеръми, пусна загадъчен пост в Instagram със снимка на сина си и текст "Вълнувам се от това, което ще следва".

Бащата на бъдещата булка Стивън Болдуин също не закъсня да се изяви в социалните мрежи, като благодари на господ за щастието на Джъстин и Хейли и честити на Джеръми Бийбър събитието в профила си в Twitter, но по-късно изтри туита си.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Джъстин и Хейли излизат много пъти в последните няколко години, но връзката им стана сериозна и публична през последния месец. В интервю от 2015 г. Бийбър дори казва: "Ами ако Хейли е момичето, за което ще се оженя?"