Въпреки критиките на феновете, дълго време Джъстин Бийбър си ходеше с доста дълга коса, сплетена на плитки, т. нар. расти, или афроплитки.

Джъстин Бийбър, Justice и как семейство Бийбър отпразнува успеха на хита „Peaches“

Джъстани Бийбър отново разби класациите

Как Джъстин и Хейли Бийбър отпразнуваха успеха на хита му

Той дори импровизираше с прическата, като се връзваше на опашки или си оформяше малки кокчета.

Мнозина обвиниха 27-годишният изпълнител, че си присвоява афрокултурата, въпреки че не е чернокож и принадлежи на бялата раса.

Не вярваме на Бийбър да му е пукало особено от хейтърите, но е факт, канадската попзвезда вече е с нова прическа. Дългата коса я няма, което означава, че няма плитки няма кокчета, няма нищо.

Поне това виждаме от последната му снимка в Instagram, на която той е току-що подстриган. В кадъра той е заедно със съпругата си Хейли, а текстът на поста гласи просто "Щастлива неделя".

Как реагира Хейли на коренната промяна във визията на съпруга си ли? От коментарите на публикацията се вижда, че няма нищо против, дори одобрява, ако съдим по емотиконите, които остави под снимката.

Тя не беше единствената, която реагира на голямата промяна. Одобрителни коментари оставиха и Райън Тедър от OneRepublic, както и актрисата и модел Тейлър Коул и още над 6 милиона почитатели.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и признанията на изпълнителя за първата година от брака им

Най-трудната година за Джъстин и Хейли

Как моделът го вкара в правия път

Това не е първият път, когато Бийбър се появява с почти обръсната глава. Той го направи и през 2018 г., заради усиленото спортуване, припомня Е!News. Всъщност той е доста смел и не се притеснява да експериментира с прическата си, така че вече хич не може да ни изненада.