Почти година след като станаха съпруг и съпруга, Джъстин и Хейли Бийбър нямат спокойствие от непрекъснатите въпроси кога ще си имат бебе. Наскоро те бяха категорични, че не са работили по въпроса в месеците на самоизолация, но ние вече сме повече от убедени, че са готови за тази важна стъпка.

Алая Болдуин, Андрю Аронов, Хейли Бибър бебето на сестра й

Хейли Бибър стана леля

Семейство Болдуин става все по-голямо

Това доказват и последните снимки, които семейство Бийбър споделиха в социалните мрежи. Миналата седмица по-голямата сестра на Хейли Алая Болдуин стана майка на момиченце, а през уикенда двамата с Джъстин са отишли на гости, за да видят новороденото.

Срещата бе запечатана с няколко умилителни снимки. На две от тях Джъстин без тениска, но с маска, е прегърнал внимателно и грижовно племенницата си Ирис. А от описанието разбираме, че тя е истинско съкровище и най-невероятното създание, което някога е виждал.

Хейли също се снима за спомен в ролята си на леля, като също грижовно бе гушнала новороденото. А очакваните коментари под кадрите гласят, че и на двамата много им отива и със сигурност вече им е време за тяхно бебе, предава TMZ.

На това мнение е и Дуейн Джонсън. Той коментира снимките на Джъстин Бийбър с бебето и заяви, че няма търпение двамата с Хейли да си имат бебе през следващата година.