Джъстин и Хейли Бийбър са семейство от няколко месеца и двамата са категорични, че животът като съпруг и съпруга е най-страхотното преживяване за тях. А след като си казаха "Да" пред олтара, логичният въпрос е кога да очакваме и наследници.

Той бе засегнат и по време на гостуването на Джъстин Бийбър в шоуто на Елън Дедженеръс. По думите му, той е оставил на съпругата си решението колко деца да имат двамата, защото това си е нейното тяло.

Именно по тази причина и изпълнителят, който вече е готов да бъде татко, не оказва натиск над съпругата си по темата. Той много добре разбира, че нейната работа е изцяло свързана с начина, по който изглежда, затова проявява търпение. Все пак, Хейли е и на 23 години.

Въпреки че семейство Бийбър очевидно не са стигнали до категоричното решение да преминат на следващия етап от връзката си, ставайки родители, те редовно правят тренировки за зачеването.

Изпълнителят се пошегува, че двамата със съпругата му най обичат да гледат Netflix и да си почиват, но под почивка всъщност има предвид секс, който могат да правят и по цял ден.

Джъстин Бийбър, началото на връзката му с Хейли Болдиун и как го е наранила Селена Гомес

Изневерявали ли са си Джъстин и Хейли

Призраци на бивши гаджета

Но бракът им далеч не се крепи само на това. Бийбър е категоричен, че семейните взаимоотношения са страхотни, но и сложни за поддържане, защото са необходими ежедневни усилия - да обичаш, да уважаваш, да подкрепяш и да бъдеш търпелив към партньора си.