След като преди дни Джъстин Бийбър обяви, че си взима почивка от музиката, той сякаш прекарва всяка минута от времето си със съпругата си Хейли. Двамата дори вече са новодомци и живеят под един покрив, което е напълно нормално за едни младоженци.

Изпълнителят и моделът се преместиха в първия си общ дом, който стана тяхна собственост наскоро. Става въпрос за луксозна и просторна къща в Бевърли Хилс на стойност 8.5 милиона долара.

След покупката Джъстин и Хейли са отделели известно време и за дизайна на семейното си гнездо, за да бъде точно по вкуса им. Доверили са се не само на желанията си, но и на експертното мнение на интериорен дизайнер.

Всичко вече е готово и двамата споделят откъслечни кадри от новия си дом в социалните мрежи. Да се надяваме, че семейство Бийбър скоро ще ни зарадва с по-подробен поглед на новия им дом, с който да задоволим любопитството. Засега разполагаме само с няколко кадъра, преди двамата да развихрят въображението си в луксозния имот.

Явно промяната е оказала положителен ефект върху емоционалното състояние на Бийбър, който от няколко месеца се бори с депресията, а сега се чувства значително по-добре. Въпреки това, той вероятно ще си даде още няколко месеца почивка, за да може да се нарадва на съпругата си и на новия им дом, предава Celebrity News.