След първата серия от нестандартни и безумно скъпи изненади, които звездите раздават с лека ръка, но от сърце, не се сдържахме и продължихме да ровим за още примери, които да оставим под елхата.

Джон Леджънд, Джордж Клуни, Леонардо ди Каприо и какво подаряват звездите

Най-странните подаръци, които са правили звездите

Не, въобще не става въпрос за диаманти и яхти

Имаме предвид буквално идеи или реплики, а не да се изхвърляме като Анджелина за Брад навремето с цяло островче.

Ето, Джъстин Бийбър например подари парчето "Turn to You" на майка си в знак на обич. В случая даже не е нужно да се затваряме в студио, може просто да я изпеем на мама.

Вдигаме леко летвата с една вана, покрита изцяло с кристали Swarovski. Точно така, става въпрос за изненада, подарена, от дама на дама. От Кели Роуланд (беше част от Destiny's Child) за Бионсе. Как ли би изглеждала една такава с цирконии?

Да се върнем към младите лъвове в музикалния бранш, защото тук има още какво да се покаже. Джъстин Бийбър зарадва и Селена Гомес с вечеря за двама в спортния център Staples Center в Лос Анджелис, научихме от MSN. Но не с каква да е, а на стойност 475 000 долара. Да ти се свие стомахът. (Какво точно са яли.) И вечерята не била на свещи, а за фон си пуснали Титаник. Направо да се разплачеш!

Сега нещо по-тривиално, защото от всичко дотук, автомобилът вече ни изглежда един от най-земните подаръци.

През 2018 г. Травис Скот връчи ключ на Кайли Дженър от чисто нов Rolls-Royce. Бял, от 50-те години на миналия век. Един от 18-те броя в цял свят, произведени специално за британски монарси и държавни глави.

Тогава скъпата Кайли беше на 21 години. Интересно какво й е подарил за 2020 г.? Космическа совалка, какво друго!