От няколко седмици в таблоидните издания все по-често се говори за Джаред Лето и предполагаемата му връзката с манекенката Валъри Кауфман. Твърденията обаче са на път да се окажат нещо повече от просто слухове.

Според списание People, двамата се познават от 2015 г. Оттогава са и близки приятели, но от известно време отношенията им били преминали на друго ниво.

"Джаред и Валъри бяха просто приятели. С течение на времето обаче отношенията им придобиха романтичен характер и двамата все по-често прекарват времето си заедно", казва източник, цитиран от People.

Изданието пише, че Лето вече е запознал Кауфман (която е рускиня) с майка си Констанс Лето. Очевидно, двете дами са си и допаднали, защото няколко пъти са забелязани да излизат заедно.

Междувременно от Instagram профила на Валъри Кауфман разбираме, че на 30 май моделът е отпразнувала своя 26-и рожден ден. Тя е споделила своя детска снимка, придружена с текст: "Моят ден".

Снимка 420057

Източник: GettyImages

Все още никой от двамата не е потвърдил официално новината. Съдейки по снимките на Валъри в социалните мрежи обаче, определено можем да кажем, че Джаред Лето е късметлия - новото му гадже наистина е доста секси.