Не са редки случаите, в които известни личности биват тормозени и нападани от фенове, които прекрачват границата на разумното поведение.

Бенедикт Къмбърбач и шегата му по време на Saturday Night Live за шамара на Уил Смит

И Бенедикт Къмбърбач се пошегува с Уил Смит

Поредното добро попадение

Така например често се случва да нахълтват в домовете на холивудски актьори. Но онова, което са преживели Бенедикт Къмбърбач и семейството му, е нещо наистина стряскащо.

Според BBC, готвач на име Джак Бисъл се е появил пред дома на актьора с нож за риба в ръка, като е отправял заплахи към актьора и семейството му. Недоволството му е достигнало и дотам да се изплюе върху интеркома, поставен пред дома на Къмбърбач в Лондон.

"Знам, че си се преместил тук, дано изгори", са били част от думите на Бисъл. След това обаче е изчезнал преди полицията да се появи. С помощта на ДНК, снета от интеркома пред дома на актьора, полицията е успяла да го издири и задържи.

Снимка 566756

Източник: GettyImages

Към момента не е ясно какво е предизвикало гнева на готвача, но източници, близки до Бенедикт Къмбърбач, казват пред Daily Mail, че той и семейството му са много изплашени от случилото се. Те дори се страхуват, че Джак Бисъл отново може да предприеме нещо.

Ето защо съдът е действал бързо и освен глобата от 250 паунда, на готвача му е наложена ограничителна заповед за срок от три години, в които той няма право да се доближава нито до Къмбърбач, нито до семейството му.