От няколко години всички знаем, че Дуейн Джoнсън и Вин Дизел не могат да се дишат. Причината за разрива в отношенията им не е официално оповестена, но има една теория, която се тиражира най-много.

Чарлийз Терон, "Бързи и яростни 9" и новата визия на актрисата във филма

Новата секси визия на Чарлийз Терон в "Бързи и яростни 9"

Понякога промяната е наложителна

Тя е, че Дизел не е бил никак доволен от факта, че Скалата е искал да направи spin-off (филм или сериал, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) на "Бързи и яростни", в който да участва и Джейсън Стейтъм.

Стигна се до там, че почти всички актьори от франчайза нападнаха Скалата и "Бързи и яростни: Хобс и Шоу". Смята се, че и това е причината да не видим Джонсън в следващия филм, снимките на който текат в момента. 

Отношенията между Вин Дизел и Дуейн Джонсън си бяха обтегнати и това не е тайна за никого, но изглежда, че двамата са стопили ледовете помежду си. Това става ясно от един от последните постове на Скалата в Instagram.

Пол Уокър, Вин Дизел, Медоу Уокър, Хания Дизел и как дъщерите на актьорите трогнаха феновете им

Дъщерите на Пол Уокър и Вин Дизел трогнаха феновете на актьорите

Приятелството продължава

Актьорът качи кратко видео, в което благодари на всички хора, замесени и отговорни за създаването на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу". Тогава той благодари и на Вин Дизел за подкрепата, която му е оказал за филма.

Дуейн Джонсън изказа благодарността си към Дизел и за факта, че преди 10 години го е поканил да стане част от голямото семейство на "Бързи и яростни".

Дуейн Джонсън, Mana, текилата му и кога да я очакваме

Кaкво ще пуска Скалата през 2020 г.

Нямаме търпение да се напием до несвяст

Скалата каза, че всички пътища в крайна сметка водят до едно място и очаква в бъдеще отново да се срещнат на големия екран.