Преди малко повече от месец по кината се завъртя първият spin-off (филм или сериал, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) на "Бързи и яростни", озаглавен "Бързи и яростни: Хобс и Шоу".

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, бокс офисът и приходите на филма

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" завладя бокс офиса и хората

Скалата знае как се правят големи филми

Именно заради него премиерата на деветия филм от франчайза беше изместена за 2020 г., а в момента текат снимките. За сюжета, разбира се, не се знае нищо, но това ще се променя в идните месеци.

Това, което знаем от Вин Дизел до момента, е, че голяма част от актьорския състав, който видяхме в "Бързи и яростни 8", ще се завърне. В това число включваме Мишел Родригес, Лудакрис, Тайрийз Гибсън, Хелън Мирън, Чарлийз Терон и други.

По последни информации Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм обаче няма да са част от филма, защото не е тайна, че на Вин Дизел не му се понрави отделният филм, който те направиха.

Ще има и нови лица, но засега знаем само за Джон Сина. Чарлийз Терон обаче използва профила си в Instagram, за да ни покаже как ще изглежда героинята й Сайфър.

Помним, че тя беше основният злодей в "Бързи и яростни 8". Помним и как успя, поне привидно, да обърне Доминик Торето срещу семейството му. Тогава тя беше с дълга руса коса, сплетена на плитки. В "Бързи и яростни 9" това няма да е така.

Bombshell, Роджър Ейлс, Чарлийз Терон, Никол Кидман, Марго Роби и първи тийзър на филма за скандала във Fox News

Чарлийз Терон, Никол Кидман и Марго Роби ни показват секс скандала във Fox News

Bombshell ще ни покаже нов поглед към обвиненията срещу Роджър Ейлс

Прическата на Сайфър ще бъде тотално променена и остава да разберем как този път ще се опита да вгорчи живота на Торето и компания. Преди да видим Чарлийз Терон в деветия филм от франчайза, ще можем да я гледаме в Bombshell заедно с Марго Роби и Никол Кидман.