Дуейн Джонсън имаше страхотни планове за месец март - снимане, трениране, промотиране - както обикновено, и една текилка - между другото. И то не каква да е, а неговата собствена марка Teremana, около официалния старт на която щеше да има и голям купон, и голям шум. 

Дуейн Джонсън, Teremana Tequila и официалното име на текилата на Скалата

Какво отвори Скалата в Мексико

Дуейн Джонсън обяви как ще се казва текилата му

Е, и без голям купон текилата вече се продава. Заради пандемията Скалата реши и да не вдига чак толкова шум, нищо че чака този момент от доста дълго време.

Все пак Джонсън реши да седне на една маса с Рай Исъл от Food & Wine, за да опитат двамата различни коктейли, приготвени с текилата Teremana. За храна не става дума, защото според Джонсън текилата върви с всяка.

От приказка на приказка, двамата решиха да си спретнат една бърза канадска борба, за да проверят дали Teremana дава сили. И очевидно е така, защото журналистът успя да победи Скалата.

Дуейн Джонсън, Хирам Гарсия, The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World и книгата със снимки на Скалата

Дълбоко в личния свят на Дуейн Джонсън

Книгата The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World - най-хубавият подарък за Коледа

Разбира се, актьорът се остави да бъде победен, но пък беше забавно да видим как го прави, а и рязко ни се прииска да изпием един от тези коктейли.