Дуейн Джонсън неведнъж е казвал, че работи много усърдно, за да постигне мечтите си. Няма как да отречем и че му се получава.

Дуейн Джонсън, Black Adam, за какво се подготвя актьорът и кога започват снимките на филма

Дуейн Джонсън се готви да разбие йерархията

Скалата има големи цели за постигане

През 90-те години на миналия век той успя да изгради завидна кариера в кеча и днес е със статут на легенда в този спорт. След това реши, че ще превзема киното и към момента му се получава, защото е най-високоплатеният актьор в Холивуд.

Скалата обаче иска да превземе и пазара на текилата с Teremana. От няколко години подготвя пускането на собствена марка и вече почти всичко е готово. Производството е стартирало и алкохолната напитка ще бъде пусната в продажба през месец март.

Дуейн Джонсън обаче не е приключил с подготовката. В профила си в Instagram Скалата обяви, че започва да обикаля САЩ, за да договоря условията за разпространението и продажбата на Teremana.

От написаното става ясно, че текилата му ще се продава както в големите магазини, така и в ресторанти и барове. За да се случи това Джонсън и екипът му ще се срещнат лично с всички представители на въпросните вериги.

Дуейн Джонсън, Teremana Tequila и официалното име на текилата на Скалата

Какво отвори Скалата в Мексико

Дуейн Джонсън обяви как ще се казва текилата му