Факт е, че повечето хора си обещават през новата година да бъдат по-сериозни и отговорни към физическата си форма. Факт също е, че месец по-късно голяма част забравят за тези обещания.

Дуейн Джонсън, "Соник: Филмът", президентските избори и закачките със Скалата

Скалата президент? Да, моля!

Дуейн Джонсън определено ще гледа "Соник: Филмът"

Годината за Дуейн Джонсън също започва с обещания, които сме сигурни, че ще изпълни. Едни от първите постове на Скалата за годината бяха снимки от фитнеса.

В това няма нищо изненадващо, защото знаем, че той не спира да тренира. Това, което ни изненада, е, че с тези снимки Джонсън обяви, че започва подготовката си за снимките на Black Adam и иска да влезе в още по-добра форма.

Честно казано, не знаем дали това е възможно, защото видяхме какво постигна за "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" и останахме впечатлени. Сега обаче Дуейн Джонсън има нови цели за постигане.

Дуейн Джонсън, Black Adam, DC и кога ще видим филма

Скалата хвърли феновете си в екстаз

Black Adam идва, за да ни спаси

От профила му разбираме, че снимките на Black Adam ще започнат това лято и обещава, че този супергерой ще промени вселената на DC и йерархията в нея.

Силно се съмняваме, че Скалата само ще тренира и наслаждава на живота до лятото, защото в графика му висят няколко поети ангажимента, сред които са The King, Doc Savage и "Сан Андреас 2".

Дуейн Джонсън, Гал Гадот, Райън Рейнолдс, Red Notice, Netflix и какво се случва с предстоящия филм

Netflix подготвя най-мащабната си продукция

Дуейн Джонсън, Гал Гадот и Райън Рейнолдс ще участват в Red Notice

По всяка вероятност ще се захване и със снимките на Red Notice, където ще си партнира с Гал Гадот и Райън Рейнолдс, преди да влезе в света на супергероите.