Не са едно и две децата, които са оставали до късно, за да гледат как техният любим кечист - Скалата, ще размаже поредният опонент.

Дуейн Джонсън, Вин Дизел и заровиха ли томахавката

Сдобриха ли се Скалата и Вин Дизел

Враждата е към своя край

През 2004 г. Дуейн Джонсън реши да прекрати активната си кариера на кечист и да се фокусира върху кариерата си в киното. Разбира се, през годините правеше епизодични появи в шоутата на Световната федерация по кеч и сега ще го направи пак.

Джонсън използва социалните си мрежи, за да обяви, че този петък, 4 октомври, ще го видим отново в "Разбиване". В кратко видео виждаме и чуваме някои от най-силните моменти на Скалата в кариерата му на кечист, както и емблематичната му фраза - "Надушвате ли какво ви готви Скалата".

Според Deadline, не е ясно дали ще видим Джонсън в действие или просто ще се появи за няколко минути, но участието му съвпада с навършването на 20 години от първото излъчване на предаването.

Дуейн Джонсън, Mana, текилата му и кога да я очакваме

Кaкво ще пуска Скалата през 2020 г.

Нямаме търпение да се напием до несвяст

Освен Скалата, в петъчното "Разбиване" ще видим други звезди на Световната федерация по кеч като Хълк Хоган, Рик Флеър, Кърт Енгъл, Рита, Букър Ти, Триш и други.