Може и да звучи странно, но в момента Дуейн Джонсън изглежда в много по-добра форма, отколкото беше в зората на кариерата си в кеча.

Дуейн Джонсън, коктейлът Mana Mamarita и видеото, в което показва как го приготвя

Mana Mamarita - коктейлът на Дуейн Джонсън

Скалата става и за барман

Скалата тренира много усърдно и внимава с какво се храни, като настоящата му форма се дължи на снимките на Black Adam, които вече трябва да са приключили. 

Формата на Скалата може и да зверска, но не и естетически перфектна. В интервю за Wired Джонсън и Емили Блънт отговарят на въпросите, които най-често хората задават в интернет, свързани с тях.

Един от тях е свързан с плочките на Дуейн Джонсън. Очевидно има хора, които пипат Google какво не е наред с коремната преса на Скалата. Според нас нищо, но май не е и точно така.

Джонсън обяснява, че според него Instagram моделите с техните четири, осем, 12 и 24 плочки са създали доста грешна представа у хората. Шеговито казва, че има пет и половина, а понякога и четири и половина плочки.

Дуейн Джонсън, "Бързи и яростни" и приключи ли актьорът с франчайза

Приключи ли Дуейн Джонсън с "Бързи и яростни"

Въпрос без красноречив отговор

Но чисто естетически Дуейн Джонсън обяснява, че няма как да изглежда като вече споменатите модели заради някои от контузиите, които е имал през годините. Те са били свързани с доста операции, включително и на корема.