Съвсем скоро Дуейн Джонсън ще започне отново да обикаля из САЩ и Европа, за да промотира "Черния Адам", който трябва да се завърти по кината през октомври.

Том Круз, Уил Смит, Леонардо ди Каприо, Дуейн Джонсън и по колко милиона ще изкарат от бъдещите си филми

Милионите, които печелят актьорите в Холивуд

Дуейн Джонсън не е на върха в тази класация

А тъкмо приключи прес туровете за "DC Лигата на супер-любимците", и сигурно има още един куп задължения. А и нали тренировките при Скалата никога не спират. 

Но знаем също така, че колкото и да е зает, винаги намира време за семейството си. Игрите с децата изискват доста енергия, а и време, което Дуейн Дожнсън неколкократно е казвал, че няма нищо против да отделя.

От профила на актьора в Instagram виждаме поредната игра, в която се е впуснал с Тиана Джия. Джонсън и четиригодишната му дъщеря са решили да си поиграят на криеница, като той доста умело се старае да не открие къде се е скрила Тиана Джия. От време на време иска и по някоя друга следа, която уж да следва.

От описанието към поста става ясно, че това скривалище е "толкова добро", че над 30 минути Скалата не може да я открие. Той пише също така, че в натовареното си ежедневие, свързано с много пътувания, моменти като този се оказват много ценни за него.

Дуейн Джонсън, Кевин Харт, #TortillaChallenge и кой спечели предизвикателството за удряне с тортили

Тортиленият шамар, който Дуейн Джонсън отнесе

Смехът със Скалата и Кевин Харт е гарантиран

Дуейн Джонсън завършва поста си с шегата, че колкото и да е добър в разни други неща, съвсем очевидно е, че не струва в играта на криеница.