Всеки, който следва Дуейн Джонсън в социалните мрежи, знае, че колкото и да е зает със снимането на филми, актьорът винаги отделя време за семейството си.

Дуейн Джонсън, Вин Дизел и какво отговори Скалата на колегата си за "Бързи и яростни"

Дуейн Джонсън отговори на Вин Дизел

Нищо не е такова, каквото изглежда

И не само да ходят на почивки, а да си играе с дъщерите си. Вече сме виждали, че си имат любима игра, в която Скалата трябва да си затвори очите и да се довери, че нищо лошо няма да му се случи.

Е, в първия случай всичко завърши доста болезнено за него - с удар в слабините, но това не го спира да продължава да се доверява на дъщерите си. В случая на Жасмин.

От видео, публикувано в профила му в Instagram, виждаме как актьорът е седнал и си е затворил очите, без да подозира какво му готви Жасмин. Само няколко секунди по-късно цялото лице на Дуейн Джонсън бива омазано с фъстъчено масло.

"Скалата: Ранни години", FOX и премиерата за България на сериала за ранните години на Дуейн Джонсън

Когато Скалата беше млад

Един типичен баща от Балканите сигурно би се разкрещял и хвърлил един пердах на детето си, ако това му се случи, но не и Скалата. В описанието под поста той пише, че се наслаждава на тези моменти, защото някой ден дъщерите му ще пораснат и няма да искат да прекарват толкова време с него. Ето защо няма нищо против фъстъчено масло, размазано по лицето.