Всички знаем как Дуейн Джонсън първо покори кеча. След това обърна поглед към Холивуд и се превърна в една от най-търсените екшън звезди в индустрията.

Дуейн Джонсън, Young Rock и първи поглед към сериала за живота на Скалата

Първи поглед към детските години на Дуейн Джонсън

Гледането ще си заслужава

Днес Скалата е сред най-високоплатените актьори, а филмовите му проекти следват един след друг. Но това, разбира се, невинаги е било така.

Всеки е чувал историята му, че е имал момент, в който е разполагал само със седем долара. Е, в момента разполага с милиони, но продължава да е все така смирен и гладен за успехи. Точно това се опитва да покаже и сериалът за ранните му години - "Скалата: Ранни години" (Young Rock).

Той ни показва с какви предизвикателства се е сблъсквал Дуейн Джонсън в детските си години, а след това и в тинейджърските. Естествено, не говорим за документален сериал, защото в "Скалата: Ранни години" Джонсън е изигран от различни актьори, в зависимост от възрастта.

Young Rock, Дуейн Джонсън и подновяването на сериала за втори сезон

Сериалът за младините на Дуейн Джонсън продължава

Young Rock ще има и втори сезон

По този начин разбираме срещите с кои хора и изправянето пред какви предизвикателства са го формирали като човека, който е днес. И докато търпеливо очакваме пускането на втори сезон, което трябва да се случи след няколко месеца в Америка, можем да се гмурнем смело в първи - всяка неделя от 20 ч. по FOX.