Началото на годината не бе много радостно за Дуейн Джонсън, защото в средата на януари той загуби баща си - Роки Джонсън.

Роки Джонсън, бащата на Дуейн Джонсън, почина

Почина бащата на Дуейн Джонсън

Тъжна новина за света на кеча

В края на миналата седмица Скалата реши да пусне видео от помена, който се е състоял в памет на баща му. Виждаме, че в залата са се събрали най-близките на Джонсън - съпругата му Лорън Хашиян, майка му Ата, както и някои от знаменитите имена в кеча - Винс Макмеън и Трите хикса.

Обръщението на Дуейн Джонсън започва доста емоционално, като са му необходими няколко секунди, за да сдържи сълзите си.

След това благодари на всички присъстващи за това, че са отделили време, за да почетат и изпратят Роки. Скалата реши и да разкаже как точно е разбрал за смъртта на баща си.

Актьорът точно е започвал снимките на Red Notice, когато е получил обаждане от съпругата си Лорън, която му е казала, че нещо с баща му не е наред. Тя не е искала да говори повече, защото по това време е била обградена от децата им.

Дуейн Джонсън, Роки Джонсън, емоционалното му обръщение и как Скалата почете баща си

Емоционалното обръщение на Дуейн Джонсън

Дори и Скалата има нужда от утеха и подкрепа след смъртта на баща му

Тогава Джонсън се е обадил на жена на име Кора, която му е съобщила, че Роки е починал от инфаркт. Скалата казва, че в този момент около него е имало стотици хора от екипа на филма, които са вършели работата си, но той не е могъл.

Актьорът благодари на баща си за това, че е проправил път както за него, така и за много други чернокожи. Защото през 60-те и 70-те години на миналия век, когато е пробивал в кеча, в Америка чернокожите са имали много проблеми, свързани с расизма.

Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс, Гал Гадот, Red Notice и началото на снимките на филма за Netflix

Дуейн Джонсън няма време да скърби

Работата не може да чака

Но Роки е бил един от онези, които са печелили симпатиите на всички без значение от цвета на кожата. Именно от баща си е научил как да работи по-усърдно от всички останали.