Наскоро певицата разкри душата си пред Vogue, като разказа коя е истинската Дуа Липа - момичето, за което най-важното нещо в живота е музиката. Тази, която не се страхува да признае, че е сама и ѝ харесва да бъде в този етап от живота си. 

Дуа Липа, Рина Липа, снимките за рожденият ден и близостта между двете сестри

Колко близка е Дуа Липа със сестра си

Рожденият ден на Рина Липа

И въпреки големия успех на последния й албум, пред Vogue Дуа Липа споделя, че колкото и "свежо" да продължава да звучи Future Nostalgia, тя работи и по нов. 

В момента тя е разгара на изключително натовареното си турне, което се планира да приключи чак на 16 ноември. Дуа Липа обаче успя да си открадне няколко дни, за да се отдаде на заслужена почивка.

Поп звездата реши да се оттегли за малко от дивата парти сцена и да се отпусне по бански край реката с приятелки. Макар да не става ясно къде точно се радват на слънцето, не може да се отрече, че момичетата си изкарват чудесно. 

Дуа Липа, Vogue и какво сподели певицата в интервюто за списанието

Истинската Дуа Липа

Какво сподели пред Vogue певицата

По всичко личи, че певицата е в страхотна форма, заредена с енергия и много усмивки, с които да зарадва милионните си фенове по време на оставащите до края на годината концерти. А що се отнася до бъдещия ѝ албум, ние лично вече нямаме търпение да го чуем.