Само на 24 години Дуа Липа има редица хитове и награди, както и 16 милиона долара в банковата си сметка. Затова смело може да каже, че е осъществила своята мечта.

Началото на пътя на певицата не е било никак розово и е изпитвала големи страхове дали ще й се получи и дали ще успее да се наложи в поп музиката. Дори си татуирала думата "търпение", за да не забравя, че всичко изисква време.

"Успехът, който имам сега, е повече от това, което някога съм си представяла, че е възможно. Ако трябва да бъда честна, никога не съм мислила, че ще стигна толкова далеч", казва певицата.

Снимка 484359

Източник: GettyImages

Веднъж стъпила на голямата сцена, Липа е сигурна, че иска да остане там възможно най-дълго. "Винаги съм искала да правя музика и сега усещам, че едва ли не животът ми зависи от това", допълва певицата.

Тя се надява кариерата й да бъде също толкова шеметна, колкото на Мадона. Младата британка се възхищава на по-възрастната си колежка, която е на върха на славата, която е на 40-45, а сега продължава да прави хитове.

Според изпълнителката на "Break your heart", Мадона е доказателство, че жените могат да бъдат на сцената и да правят това, което обичат, толкова дълго, колкото искат, предава The Sun.

Дуа Липа и новата ѝ прическа

Новата огнена прическа на Дуа Липа

Певицата обича да разнообразява и провокира

А след като се пенсионира, не по-рано от 50, Дуа Липа си се представя в компанията на много кучета и отново пушачка.