Синът на Доналд и Мелания Тръмп е вече голямо момче. И макар да не е излязъл все още от своите тинейджърски години, с все по-бързи темпове Барън се превръща в млад мъж, който впечатлява със значителния си ръст.

Барън Тръмп, Мелания Тръмп и колко е висок синът на Доналд Тръмп

Какво се случва със сина на Доналд и Мелания Тръмп

Барън Тръмп вече е на 15

Официално Барън отпразнува своя 16-ти рожден ден на вчерашния 20 март. И дори и вече да не е президентски син, той все още е обект на обществено внимание. Нещо, с което, впрочем, Барън е свикнал от най-ранните си детски години. Въпреки че няма съмнение, че годините, в които баща му се кандидатира и печели президентските избори, ще останат едни от най-значимите в живота на момчето.

На снимката, която Барън сподели в своя Instangram, наистина впечатление прави колко пораснал е тинейджърът. Той е застанал непосредствено до своя баща и не му отстъпва - не само по ръст, но и по елегантност. Подобно на Доналд, Тръмп младши носи изискан тъмен костюм и вратовръзка.

Точно зад тях пък е Мелания - в стилна бяла рокля, напълно подходяща за случая. Този път бившата първа дама очевидно е взела правилното решение, особено ако си припомним доста смущаващия начин по който миналата година избра да поздрави своя сина.

Тогава тя качи снимка с два черни балона във формата на цифрата 15, към които написа: "Честит рожден ден, Барън Уилям Тръмп." Изборът ѝ наистина бе странен - не само заради цвета на балоните, но и заради впечатлението, че от балоните сякаш капе кръв.

Мелания Тръмп, Барън Тръмп и 15-ят му рожден ден

Черно за детски рожден ден - как Мелания поздрави сина си

Гафовете й ни бяха залипсвали

И всъщност, ако се замислим, никак не са малко гафовете от страна на Мелания във времето, в които е имала честта да бъде първа дама на САЩ.