Още щом стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са се преместили от Канада в САЩ, тогавашният президент Доналд Тръмп заяви, че няма да поема никакви ангажименти към тях, като да им осигурява охрана с парите на данъкоплатците си.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и реакцията след думите на Меган Маркъл

Думите, които Уилям не може да прости

Няма връщане назад

Бившата актриса и вече бившият държавен глава неведнъж са влизали в задочни спорове заради коренно различните си виждания по някои въпроси, както и заради проявите на сексизъм от страна на милиардера. А сега той за пореден път изрази мнението си за съпругата на принц Хари.

След интервюто с Опра Уинфри отново се породиха съмненията, че Меган опипва почвата за евентуална бъдеща кандидатура за президент на САЩ. Появиха се и твърдения, че вече е провела няколко срещи с представители на Демократическата партия.

Снимка 522026

Източник: EPA/БГНЕС

Самият Доналд Тръмп очевидно също е на мнение, че Маркъл именно натам се е устремила. При последната си публична поява той категорично заяви, че не е фен на херцогинята на Съсекс и е на страната на кралицата, с която се е срещал и смята за невероятна личност.

Принц Хари, Меган Маркъл и последствията от интервюто с Опра Уинфри

Загубиха или спечелиха Хари и Меган от интервюто с Опра

Време за равносметки

Въпреки нагласата си, Тръмп се надява Меган да се кандидатира за следващите президентски избори през 2024 г., на които очевидно също ще участва. Така мотивацията му да спечели ще бъде още по-голяма, не скри той, цитиран от Independent.