Всички подозирахме от принц Хари и Меган Маркъл ход като интервюто при Опра Уинфри, но отзвукът от него сякаш успя да надмине и очакванията ни. Признанията им предизвикаха истински смут в кралския двор, а обществото се раздели на две - едните ги подкрепят, а на други вече не са им така симпатични.

Принц Хари, Меган Маркъл, интервюто им с Опра Уинфри и коментарът на Мишел Обама

Мишел Обама за интервюто на Хари и Меган

Очаквана позиция

Дни след излъчването на разговора на херцога и херцогинята на Съсекс с тв водещата стана ясно, че обвиненията в расизъм, които Маркъл отправи към кралското семейство, са свалила рейтинга й на Острова до невиждано ниски нива. Същото важи и за принц Хари.

По-голямата част от анкетираните дават своята подкрепа за кралицата и короната, а Елизабет Втора и принц Уилям продължават да са най-харесваните кралски особи.

Снимка 509958

Източник: GettyImages

Все пак, най-голямото неодобрение отива не при съпрузите зад океана, а при принц Андрю - цели 82%, предава Daily Mail.

Скоро след излъчването на интервюто и признанието, че кралския двор им е спрял финансирането, в подкрепа на Хари и Меган бе стартирана GoFundMe кампания за събиране на средства.

Меган Маркъл, разочарованието от кралския живот и за какво съжалява херцогинята

За какво съжалява Меган

Неспазени обещания

Целта й - 10 милиона долара, на колкото се оценява имението, което обитават в момента. Часове по-късно обаче тя бе прекратена заради събраните само 110 долара. Херцогът и херцогинята надали наистина се нуждаят точно от нашите пари, но подкрепа със сигурност ще им е необходима за в бъдеще. А засега тя е колеблива.