Ерата "Тръмп" може и да е отминала, но бившият президент на САЩ все още не може да го преглътне. А това, оказва се, се отразява и на семейството - Доналд и Иванка Тръмп съвсем не са в толкова топли отношения, колкото от времето им в Белия дом.

Снимка 417862

Източник: EPA/БГНЕС

Според информация на CNN, която се позовава на 12 различни бивши служители на семейство Тръмп, Иванка и съпругът й Джаред Къшнър правят всичко възможно, за да се дистанцират от Доналд Тръмп.

Причината е в непрестанното му оплакване, че президентските избори са "фалшифицирани". Според въпросните източници Доналд говорел на темата буквално с часове и разсъждавал на глас как да се върне обратно в политиката.

Иванка и Джаред с децата си

Източник: Instagram / Ivanka Trump

Иванка и Джаред с децата си

Бившият президент дори е отправил няколко пъти обвинения към Къшнър, който беше негов съветник по времето му в Белия дом, че не е помогнал за спечелването на изборите. CNN твърди, че и самата Иванка иска да се дистанцира от баща си, за да намери "по-нормално" бъдеще за семейството си.

Иванка Тръмп, Джаред Къшнър, остров Indian Creek и новият им имот в Бункера на милиардерите

Иванка Тръмп се изнася в Бункера на милиардерите

Кои ще са новите й съседи

Тя се е посветила най-вече на децата си и много рядко посещава Мар-о-Лаго във Флорида, където живее Доналд Тръмп. Двамата с Къшнър и трите им деца живеят в небостъргач в Маями, докато чакат завършването на строежа на новото им имение на частен остров край бреговете на Флорида.