С края на мандата на Доналд Тръмп в Белия дом приключи и кариерата на Иванка Тръмп като съветник на президента. Затова и сълзите й при сбогуването с досегашния живот не бяха изненадващи. Но дъщерята на милиардера определено не е за оплакване.

Иванка Тръмп, Джаред Къшнър, тайните служби и ползването на тоалетна

Тоалетната на Иванка, която струва 100 хил. на данъкоплатците

Поредно безобразие от страна на семейство Тръмп

Изглежда не само Доналд Тръмп ще се установи в Южна Флорида, но и Иванка заедно със съпруга си Джаред Къшнър. Двамата са наели луксозен имот в комплекса Arte Surfside.

Но това ще е техен дом само за кратък период от време, който се намира само на пет минути от постоянното им жилище, което все още не е готово за нанасяне.

Според информация на Wall Stree Journal, Иванка Тръмп и Джаред Къшнър са закупили имот на остров Indian Creek - строго охранявана зона, известна като Бункера на милиардерите. Миналият месец те са платили 32 милиона долара за имение, което преди това е било собственост на Хулио Иглесиас.

Сега обаче им предстои цялостен ремонт, преди официално да се нанесат в имението от повече от 8000 кв.м. Затова и са наели временния си дом за поне година. Не е ясно колко точно наем плащат на месец за него, но вероятно е в порядъка на няколко десетки хиляди долара, предава CBS Miami.

А когато заживеят за постоянно на луксозния остров, Иванка и Джаред ще имат едва 86 съседи - повечето от които са милиардери. Сред тях са емирът на Катар и Жизел Бюндхен, и Том Брейди.

Интересно ще е да разберем дали дъщерята на Доналд Тръмп и съпругът й ще бъдат приети с отворени обятия в клуба на живущите в Бункера на милиардерите.

Снимка 515441

Източник: GettyImages

Въпреки че по-голямата част от тях са гласували именно за загубилия последните президентски избори, има известни подозрения за настроенията, витаещи на острова. Това, което знаем със сигурност, е, че ще трябва да платят по 150 хиляди долара такса, за да кандидатстват за членство в Indian Creek Country Club.