Бившият президент на Щатите Доналд Тръмп е голям фен на голфа и често използва свободното си време, за да поиграе.

Оказва се, че този спорт е новото основно занимание през свободното време и на българския футболист Христо Стоичков, откакто живее и работи зад Океана.

Именно голфът стана причина Христо Стоичков да се срещне с  Доналд Тръмп. От публикациите му в социалните мрежи се разбира, че двамата са се засекли случайно в един от частните голф клубове на Тръмп в Палм Бийч.

Доналд Тръмп, Лара Тръмп, обискът на ФБР в дома на бившия президент и какво мисли снаха му по въпроса

Какво мисли снахата на Доналд Тръмп за обиска на ФБР

Имат ли право ФБР според Лара Тръмп

"На голф с Доналд Тръмп. Приятните изненади не са само на футболното игрище. Големите играчи - също", пише Стоичков под серия от снимки, на които го виждаме с усмивка да позира до бившия американски президент.

Споделените кадри, които са харесани от над 20 хиляди човека в Instagram обаче станаха причина за разпалена дискусия от страна на последователите на Камата.

И въпреки че много от феновете му го поздравиха за кадрите с коментар "две легенди на едно място", се намериха и такива, които изразиха разочарованието си, че Стоичков има желание да се снима с Доналд Тръмп.

Много от последователите на Стоичков от латиноамерикански произход не скриха крайното си възмущение.

"Този човек е против нашата общност, а ти го рекламираш", пише един от феновете на Камата, като добавя, че от този момент насетне вече не уважава Стоичков. "Просто развали седмицата, а още не е започнала, Христо. Това заболя много", пише втори. "Каква гадост", добавя трети.

Иванка Тръмп, Джаред Къшнър, уейкборд, Маями и как дъщерята на Доналд Тръмп се забавлява

Иванка Тръмп както не сме я виждали досега

Дъщерята на Доналд Тръмп знае как да се забавлява

Някои от последователите на българския футболист обаче обърнаха внимание, че Христо Стоичков е свободен човек и може да се снима, с когото си поиска, пък било то и с Доналд Тръмп.