Дори и да не сме следили по телевизията "Спасители на плажа" през 90-те години, със сигурност споменаването на едно-две имена на актьорите от сериала е достатъчно, за да насочим мислите си в правилната посока. А сред тях, наред с Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф, безспорно се нарежда и Дона Дерико.

Памела Андерсън, банският от "Спасители на плажа" и облича ли го още актрисата

Носталгията на Памела по "Спасители на плажа"

Добрите, стари времена

Днес блондинката, която помним по-скоро като спасителката Дона Марко, е брюнетка и изглежда толкова зашеметяващо, колкото и през 1996 г. И продължава да разгорещява страстите по почти същия начин.

54-годишната актриса публикува снимка в Instagram, на която я виждаме да позира в изрязан златист бански от две части. "Горещата вълна в Ел Ей продължава. 102°! (38°C)", написа тя в средата на миналата седмица.

Въпреки че се наслаждава на слънчевото време в Лос Анджелис, Дона е загрижена за хората, които се борят с урагана Иън, който удари Флорида в сряда, 28 септември. "Моля се за всички засегнати от урагана", допълни тя.

За Дона Дерико започна да се говори повече това лято, след като позира в бански костюм с лика на американското знаме в Деня на независимостта на САЩ. Вълна от критики заля социалните мрежи след видеото ѝ на 4 юли.

Много жени изразиха своето възмущение от публикацията ѝ, защото я смятат за "твърде стара, за да носи такъв бански" или защото отчаяно иска да привлече внимание. 

"Нека ви кажа нещо, което може да ви изненада. Всъщност, мога да нося и да правя буквално каквото си поискам", отговори им тя две седмици по-късно.

Ясмин Блийт, "Спасители на плажа" и как изглежда актрисата днес

Ясмин Блийт от "Спасители на плажа" е неузнаваема

20+ години по-късно

Но освен негативи, бившата спасителка на плажа получи и редица похвали. Феновете я защитиха, като оставяха коментари в духа на "ако изглеждах толкова добре, щях да публикувам снимки по бански всеки ден".