Малко след отмяната на извънредното положение, в първите по топли дни на месец юни, редица родни знаменитости не пропуснаха възможността да се отдадат на заслужена почивка край морето.

Особено тази година, когато почти няма туристи на родното Черноморие, е особено приятно човек да се порадва на спокоен плаж, чисто море и страхотната компания на близки приятели.

Точно това се случва с Диляна Попова и Калин Врачански, както разбираме от кадрите, качени в профилите им в Instagram. А по всичко личи, че двамата се наслаждават на ранна лятна ваканция в Приморско.

"Лято е... и нищо повече не искам, освен нашето море и моите приятели", пише Диляна Попова под серия от забавни снимки, на които позира заедно с дружката си Калин Врачански.

С друг кадър по бански моделът пък си припомня детството, където очевидно е прекарвала летните си почивки, заедно със своето семейството.

Калин Врачански също не пропусна възможността да се похвали как минават юнските му дни на плажа и в компанията на красивата Диляна Попова.