В събота, 26 октомври, Дейвид Бекъм сподели със своите близо 59 милиона последователи в Instagram снимка с Кортни Кокс, към която написа "Срещнах нов приятел днес".

Двамата четат сценарий с доволни усмивки, а от хаштаговете в поста разбираме, че ще си партнират в епизод на сериала "Модерното семейство".

И един от първите коментари бе на Виктория Бекъм, която изрази нетърпението си да види своя съпруг на малкия екран.

Дотук нищо толкова изненадващо, но явно снимачният процес далеч не се е ограничил до скучно рецитиране на научените думички. Това разбрахме от публикация на Кортни Кокс отново в Instagram.

Актрисата сподели няколко кадъра с Бекъм и двама свои колеги от сериала. Четиримата са в джакузи, а Кортни е доста близо до бившия футболист, и това видимо й харесва. На една от снимките дори си позволява да сложи ръка на бедрото му.

Кадрите събраха повече от три милиона харесвания, както и хиляди коментари в стил "Какво се случва тук?". Един от тях дори е на колежката на Кокс от "Приятели" - Дженифър Анистън, който е по-скоро с насмешка за всички, които са си помислили и за момент, че Дейвид и Кортни са станали по-близки, отколкото е трябвало.