Изглежда, че ключът към дълголетието на успеха в света на знаменитост в днешно време е да се разнообразят. Вече сякаш не е достатъчно да бъдат страхотни само в едно специфично поприще, а трябва да привличат вниманието на феновете в различни сфери.

Типичен пример за това е Дейвид Бекъм. Бекъм започва своя живот на знаменитост като футболна звезда. Продължава да провокира интереса като се жени за едно от Spice Girls момичетата Виктория. Освен това е модел и има собствена марка парфюм и уиски.

Сега Бекъм се опитва да разнообрази ежедневието си дори още повече. Според Sun той и холивудският режисьор Гай Ричи са купили бар в лондонския квартал "Нотинг Хил" за 3.9 милиона долара.

Докато това ще бъде първият опит със заведение на Бекъм, то Гай Ричи има вече известен опит. Режисьорът на "Шерлок Холмс" е собственик на бар Lukin в Лондон, който закупува по-рано тази година. Той също така е бил собственик на заведението The Punchbowl в най-големия луксозен квартал в Лондон Mayfair, който обаче продава през 2013 г.

Все още не е ясно как ще се казва новият бар на Дейвид Бекъм и Гай Ричи, нито кога точно ще отвори врати за посетители, но нямаме търпение да разберем.