Любовта на Бруклин Бекъм и Хана Крос първо ни изненада, после ни очарова, а сега буди редица въпроси. Двамата не спират да демонстрират колко са влюбени, появяват се заедно на червения килим, но май не всичко е толкова розово, колкото изглежда на пръв поглед.

Покрай връзката си с Бекъм син, кариерата на Хана преживя истински възход. Тя стана лице на голям козметичен бранд, което логично води до увеличение на професионалните й ангажименти и по-малко време за любов.

Според близки на семейството, Дейвид Бекъм е посъветвал големия си син да "си помисли добре" какво да прави с връзката си с Хана. Според него, Бруклин трябва за известно време да се дистанцира от Крос, за да реши бъдещето им.

Снимка 427517

Източник: GettyImages

Явно футболистът, който има дълъг опит в семейния живот, има известни подозрения, че любовта на Бруклин и Хана ще просъществува дълго. Причина за тях са поредицата от скандали на публични места между влюбените. Поредният от тях - на кинофестивала в Кан, пише Daily Mail.

В последните седмица отношенията между Бекъм и Крос са на двата полюса, а неговите родители дори са го помолили да не води Хана на семейни събирания, които при тях са почти ежедневие.

Бруклин Бекъм, Хана Крос и колко романтични са влюбените

Колко романтичен е Бруклин Бекъм

По стъпките на баща си

И явно Бруклин ги е послушал, защото любимата му не бе с тях в Маями, където прекараха цяла седмица. С подобни стъпки Дейвид и Виктория се надяват да изкарат Хана от главата на сина си. А само до преди няколко седмици госпожа Бекъм позираше гордо с кандидат-снахата си...