Неведнъж сме давали фамилия Бекъм като пример за сплотено семейство, на което винаги му е по-забавно, когато всички са заедно. А Дейвид и синът му Бруклин често се отдават на типично мъжки забавления.

И без никаква изненада, едно от тях е футболът. В края на миналата седмица заедно с няколко приятели двамата си спретнаха импровизиран мач, който така ги разгорещи, че ги остави без тениски.

Насред празния заради забраната за провеждане на спортни събития стадион на Интер Маями, Дейвид и Бруклин демонстрираха не само умения с топката, но и стегнатите си тела.

Е, синът на футболиста има още малко да потренира, за да стигне формата на баща си, но му е простено, защото му липсват дългите години спорт като начин на живот.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, Бруклин Бекъм и една снимка от преди 21 години

Снимката на Дейвид Бекъм, за която всички говорят

Един кадър отпреди 21 години

По-малките синове на Дейвид и Виктория Бекъм - Ромео и Круз, също не пропуснаха да тестват тревата на стадиона, който е собственост на баща им. А майка им наблюдаваше своите момчета отстрани на трибуните, пише Mirror.

Бруклин пък бе довел на семейната сбирка и гаджето си - блондинката Никола Пелц. Той по никакъв начин не се опита поне малко да прикрие чувствата си, държейки се точно като влюбен тинейджър.