Деми Ловато сподели подробности за зависимостите си в Instagram, като призова хората, страдащи от пристрастяване към алкохол и/или наркотици, задължително да потърсят помощ.

През юли 2018 г. след подозрение за предозиране с наркотици Деми Ловато беше хоспитализирана.

Деми Ловато в болница

Деми Ловато в болница

Каква е причината

След като прекара известно време в рехабилитационна клиника, певицата изрази своята благодарност, че е жива. Деми Ловато сподели поредица от публикации като истории в Instagram, разкривайки подробности за борбата по време на годините трезвост.

Ловато изрази благодарността си към организациите на Анонимните алкохолици и Анонимните наркозависими за това, че никога не са се отказали от някой човек, без значение колко пъти е трябвало да започват отначало всяко лечение, какъвто е и нейният случай.

"Не съм изгубила тези шест години", пише певицата, като допълва: "Винаги ще имам този опит, но сега ще добавя към това време ново пътуване и ново отброяване."

Деми Ловато с изповед за зависимостта

Деми Ловато с изповед за зависимостта

Отново откровена

Ловато завършва своята поредица от послания, умолявайки хората, които имат проблем със злоупотребата с наркотични вещества, да се обърнат към съответните организации за помощ, пише Independent.