В новия документален филм за живота си Demi Lovato: Dancing with the Devil, Деми Ловато засяга различни теми, а признанията й по някои са доста изненадващи.

Деми Ловато, новият й албум Dancing with the Devil... The Art of Starting Over и документалният филм на певицата

Деми Ловато продължава да танцува с Дявола, но сега тя води

След всяка буря изгрява слънце

Вече неведнъж сме чували за свърхдозата хероин, която за малко не я уби, както и за всички последващи я преживявания. А покрай продукцията изпълнителката взе участие и в подкаста на Джо Роугън, където отново говори открито и за сексуалната си ориентация.

Ловато заяви, че определя себе си като пансексуална - изпитва привличане към конкретна личност, без значение от кой пол е. Именно затова смята, че днес е доста "гъвкава" в любовта, за разлика от преди, когато е била доста затворена и ограничена.

Изпълнителката не крие, че не знае дали ще изгради сериозна връзка с мъж, затова и й е трудно да си представи, че ще забременее. Иска обаче един ден да бъде майка, затова обмисля варианта с осиновяване на дете.

Освен това, тя се шегува, че веднъж е чула как някой нарича LGBTQIA+ общността "азбучната мафия", а сега и самата тя се определя като част от нея. Но невинаги е могла да бъде толкова откровена за сексуалната си ориентация.

Ловато споделя, че е изпитала "сексуално пробуждане", когато е гледала сцена с целувка между Сара Мишел Гелар и Селма Блеър. Гледката на две целуващи се жени много й харесала, но изпитала и голям срам от това, предава Varienty.

Деми Ловато, раздялата ѝ с Макс Ерич и защо в момента не иска да бъде с мъже

Защо Деми Ловато не иска да бъде с мъже

Изпълнителката говори открито за сексуалността си

Тя израства в християнско семейство в Тексас и й се налага да потиска всякакви сексуални желания, които изпитва към жени. Наскоро пък певицата сложи край на годежа си с Макс Ерич и не крие, че се е чувствала "прекалено странно" с него. И вероятно сега ще се преориентира към жени.