Редица трудности изживява в последно време Кристина Апългейт, след като бе диагностицирана със множествена склероза през 2021 г. Но въпреки заболяването, в живота на актрисата има и много неща, които със сигурност ѝ вдъхват кураж и ѝ помагат да продължава напред.

Кристина Апългейт, множествената склероза и как смята да работи в бъдеще актрисата от Dead to Me

Какво ще е бъдещето на Кристина Апългейт след диагнозата

Актрисата е с множествена склероза

От една страна това е кариерата, от която, въпреки болестта, Кристина не се е отказала. А от друга, подкрепата на колегите и приятелите. Сред които е и Дейвид Фаустино, дългогодишният партньор на Апългейт от сериала "Женени с деца".

Още миналата година Дейвид се включи в ежегодната галавечер на Race to Erase MS - фондация, посветена на борбата с множествената склероза, с цел да подкрепи Кристина и останалите хора, в нейното състояние. Тази година актьорът не пропусна отново да бъде събитието.

Снимка 620915

Източник: GettyImages

И макар Фаустино да не бе придружен от Апългейт, това наистина бе мил жест от негова страна да покаже своето отношение към бившата си колежка. "Тя не е готова да бъде тук тази вечер, просто не се чувства много добре в момента", каза актьорът пред медиите. "Но аз все пак реших да дойда, за да ѝ засвидетелствам колкото се може повече подкрепата и любовта си. И съм убеден, че догодина ще бъдем заедно тук."

На въпроса как е разбрал за диагнозата на Апългейт, Фаустино заяви пред People: "Тя самата се свърза с всички нас, за да ни сподели", визирайки актьорския състав на "Женени с деца", който се излъчваше от 1987 до 1997 г.

Кристина Апългейт, Дейвид Фаустино и близките отношения между актьорите от "Женени с деца"

Как се справя с болестта си Кристина Апългейт

И каква е връзката й с Дейвид Фаустино

Дейвид дори сподели, че актрисата най-вероятно ще се включи в планираната анимационната версия на сериала. "Всички вече сме подписали договор. Въпросът оттук нататък е чисто административен", добави той.