Преди да се омъжи за Меган Маркъл, принц Хари има няколко връзки, които стават достояние на светските медии. Малко преди запознанството си с актрисата, той излиза с Кресида Бонас, която съвсем наскоро сподели в Isntagram, че вече е майка.

Кресида Бонас, снимките с бебето й и какво сподели бившата приятелка на принц Хари

Личната снимка, която бившето гадже на принц Хари сподели

Кресида Бонас е на върха на щастието

Преди нея по-малкият син на крал Чарлз има дългогодишна, макар и прекъсвана на няколко пъти връзка с Челси Дейви. Двамата са заедно от 2004 г. до 2010 г., по времето когато тя е студентка по право в Университета на Лийдс.

Постоянното внимание на медиите към Хари и нарушаването на личното й пространство са причинита, заради които връзката й с принца не продължава. Затова пък в момента Челси, която е родом от Зимбабве, е щастливо омъжена.

Сватбената церемония се е състояла през изминалия уикенд и е съвпаднала с коронацията - причината, поради която почти никой не е разбрал за сватбата. Челси се омъжи за приятеля си от три години Сам Кътмор-Смит, съобщават Daily Mail.

В началото на тази година пък Челси и Сам станаха родители на син на име Лио. Двойката разделя времето си между Лондон и Лос Анджелис, като много често прекарват уикендите и празниците в Норфолк.

От Tatler пък припомнят, че след раздялата си Челси и Хари запазват добри отношения. Тя дори е сред гостите на сватбата на принца с Меган Маркъл през 2018 г.