Само преди броени дни Чарлийз Терон стана на 46. И за разлика от предишния рожден ден, който актрисата отпразнува чрез онлайн връзка с най-близките си, този успява да надмине очакванията й. В добрия смисъл на думата.

Чарлийз Терон на 46

Чарлийз Терон в 18 факта

Защото днес някой има рожден ден

Звездата от "Бързи и яростни 8" е сред по-активните в социалните мрежи и веднага сподели две снимки от партито си в своя Instagram. Всъщност то е организирано от нейните приятели и по всичко личи, че са се справили отлично - самата Терон го определя като една "сбъдната мечта".

В текста към публикацията тя казва, че никога не е имала абитуриентки бал, но най-близките й са променили това. От кадрите се вижда, че са празнували на яхта, но не в официални и бляскави тоалети, а с перуки и дрехи в стил 80-те. Двете й деца - Джаксън (9 г.) и Оугъст (5 г.), също присъстват и са се маскирали.

От FOX28 напомнят и за "постоянно променящият се" подход на Чарлийз Терон към остаряването. "Има дни, в които наистина обичам лицето ми и нямам проблеми с бръчките около устата или очите", казва Терон преди време. И не крие, че все пак понякога през главата й минават и такива мисли: "Може би е време да си направя фейслифт."

Чарлийз Терон, овлажнителят, UV кремът и другите помощници на сияйната й кожа

Как Чарлийз Терон поддържа кожата си

Тайните й и в козметиката, и в храната

И уточнява, че това въобще не означава, че не иска да остарява. Даже напротив. Актрисата вече се е примирала с мисълта и приема този неизбежен процес като нещо нормално. А човекът, който оформя възприятието й за красотата, която не се основава на възрастта, е майка й.