Cardi B определено живее най-добрия си живот. През последните години рапърката е сред "най-горещите" имена в музиката и кариерата ѝ се развива повече от добре.

Cardi B, Парижката седмица на модата и един шокиращ тоалет на Richard Quinn

Всички се питат кой е това

Екстравагантна приумица във френската столица

Разбира се, Cardi B дължи част на успеха си и на начина, по който се държи, говори и провокира. Последното показно по въпроса е от миналата седмица, когато се появи на седмицата на модата в Париж в доста странен тоалет.

Тя беше облечена от главата до петите - буквално, в доста екстравагантен тоалет, дело на британския дизайнер Richard Quinn.

На Cardi B може и да ѝ е било забавно, но не всички са го приели така. В социалните мрежи много жени, предимно мюсюлманки, изразиха негодуванието си спрямо тоалета на рапърката.

Според всеобщото мнение, Cardi B може да забулва лицето и главата си, но за жените, изповядващи исляма, това е забранено. Тук се визира законът, приет във Франция през 2010 г., който забранява на жените да покриват лицата си на обществени места.

Други жени пишат в социалните мрежи, че не е редно, когато човек види жена с хиджаб, да се плаши от нея, а когато види Cardi B облечена по този начин, да ѝ се радва. 

Дженифър Лопес, Cardi B, "Да свалиш Уолстрийт" и за какво актрисата е потърсила съвет

Съветът, който Джей Ло поиска от Cardi B

И как се стигнало до участието на рапърката в "Да свалиш Уолстрийт"

Намериха се и защитници на рапърката, според които трябва да се прави разлика между модата и религията и не намират нищо лошо в постъпката на Cardi B, пише StepFeed.