От няколко месеца наблюдаваме една тревожна тенденция, свързана с поведението на фенове по време на концерти. Учудващо за мнозина, изпълнителите често са замеряни и уцелвани с предмети именно от фенове по време на концерт.

Cardi B, Offset, снимката на певицата с двете им деца и признанието, че те са най-важното в живота ѝ

Кое е най-важното в живота на Cardi В

Певицата няма колебания

Хари Стайлс, който тъкмо завърши турнето си Love on Tour, бе уцелен в окото с бонбон докато пееше на сцената във Виена. Биби Рекса пък пострада доста сериозно - след като фен я замери с телефон, ѝ се наложи да ѝ бъдат направени шевове на лицето. Келси Балерини също беше ударена в лицето от предмет по време на концерт, а пък към Пинк на сцената бе хвърлено пликче с прахта от кремираната майка на неин фен.

Тази агресия стана повод Адел да направи обръщение от сцената в началото на месеца. По думите ѝ хората са забравили "етикета на шоуто". "Осмеляваш ли се да хвърлиш нещо по мен", шегува се певицата и в същия тон казва, че ще "убие" всеки, който се опита да хвърли нещо по нея.

С изявлението на Адел вече стана ясно, че чашата с търпението на изпълнителите вече е преляла. Показа го и Cardi B, която стана последният замерен артист. Но след това не си замълча, не отправи предупреждение, а директно отвърна по подобен начин.

По време на концерта ѝ в Лас Вегас на 29 юли, събота, рапърката беше полята с вода от фен от първия ред. На видео, разпространено в социалните мрежи, се вижда, че след като се случва това, Cardi B отвръща като хвърля микрофона си към същия този фен.

След инцидента изпълнителката споделя и друг клип, направен от друг ъгъл, от който също се вижда точният момент, в който човекът я полива с водата.

Хенеси Каролина, Cardi B и какво знаем за по-малката сестра на певицата

По-малката сестра на Cardi B - секси, дръзка и успешна, също като нея

Коя е Хенеси Каролина

От People разбираме, че Cardi B не останала длъжна и на диджей, който пък предната вечер изглежда е прекъсвал песните ѝ рано и също си е отнесъл микрофон от рапърката.