Миналата неделя Cardi B имаше повод за черпене, защото навърши 28 години. И по случая вдигна шумно парти в Лас Вегас. Сред поканените са били много приятели на рапърката, като Кайли Дженър и Megan Thee Stallion.

Cardi B на 28

Cardi B в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

Купонът явно си го е бивало, а доброто настроението не е било напуснало Cardi B и на следващия ден. Тогава тя публикува и забавен видеоклип как дефилира по бански в коридора на разкошния си мезонет. И видеото набързо събира милиони гледания и харесвания.

"Ходенето ми е малко тъпо, защото все още съм пияна", пише Cardi под поста. 

След това обаче го премахна. Който видял, видял, както се казва. Но после пък отново го върна в профила. Явно наистина е била доста пияна.

В профила откриваме и снимка, на която Cardi B е седнала на пейка и сякаш си почива след модното ревю. На нея тя е със същия розов бански от две части, слънчеви очила, сандали на висок ток и чанта Birkin, отбелязва Daily Mail.

View this post on Instagram

on

И ако видеото и снимката по бански успяха да съберат овациите на феновете, то същите не бяха толкова благосклонни към снимката от партито, на която Cardi B лежи на земята, заобиколена от многобройните си приятели.

View this post on Instagram

on

Очевидно фактът, че само един-единствен човек е с маска, е подразнил мнозина. А заради липсата на предпазни маски и неспазването на социална дистанция, я нарекоха безотговорна.

Cardi B, OnlyFans и защо си направи профил в сайта

Cardi B без цензура

Рапърката не може да търпи някой да ѝ казва какво да прави

И ако не беше Instagram, каквото се е случило във Вегас, щеше наистина да си остане във Вегас. В случая на Cardi B дори смятаме, че фантазията ни е доста бедна, за да си представим какво реално се е случило.